Huur een CV ketel

Vanaf € 44 per maand

Ontdek hoe ook u kan genieten van warmte zonder zorgen!

Leveren van CV ketel

Waarom een CV ketel huren?

Huren kan vanaf € 44,- (incl. BTW aan 6%) per maand gedurende de periode van 108 maanden. In dit huurcontract zit alles vervat, namelijk:

Nieuwe Eco-design richtlijn

Vanaf 26 september 2015 wordt de Europese Eco-designrichtlijn van kracht waardoor de verkoop van condenserende aardgas- en stookolieketels de standaard zal worden in België.

Geplaatste onderdelen

Bij de plaatsing van uw ketel zitten de volgende onderdelen standaard inbegrepen:

Meerwerken zijn niet inbegrepen

Merk op, sinds de wet van 26 september 2015 is het nodig om een condenserende installatie te bezitten en er kunnen meerwerken plaatsvinden die niet inbegrepen zijn in het huurcontract. Laat een vertegenwoordiger langskomen in uw woning om de situatie in te schatten zodat we een offerte op maat kunnen maken.
Onderhoud & reparatie van uw CV ketel
Installatie CV Ketel

Inbegrepen in uw contract

Bij het afsluiten van een contract van maximaal 108 maanden (ofwel 9 jaar) zijn de volgende zaken inbegrepen:

Ontvang subsidies

In 2020 komt er een strengere wetgeving inzake de EPB, waarbij men zich richt op de kwaliteit van uw ramen, de ventilatie van uw woning, de volledige isolatie en de verwarmingstoestellen in het algemeen. Door onze vaardigheden zijn wij er dan ook van overtuigd dat wij u en uw woning zeker kunnen verder helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wij gaan steeds op dezelfde manier te werk waardoor we net iets sneller kunnen schakelen om u verder te helpen. Onze klanten staan steeds centraal bij onze dienstverlening en gaan steeds gepersonaliseerd te werk. We leggen u in 7 stappen kort uit wat u kan verwachten.

1

We plannen een eerste vrijblijvend gesprek in waar we onze diensten transparant voorstellen.

2

Wij controleren de bestaande gasleidingen voor zowel aanvoer als afvoer.

3

We voorzien de opmaak van een eventuele bijkomende offerte zodat de toevoer en afvoer volgens de wettelijke normen kan verlopen.

4

We stellen ook een eventuele, grondige schoonmaak voor van uw bestaande schoorsteen.

5

We plannen met u een afspraak in voor de installatie van uw nieuwe ketel. Ook de afbraak van de bestaande ketel wordt op hetzelfde moment gerealiseerd.

6

De huurtermijn start de eerstvolgende maand volgend op de installatie zodat u zorgeloos kan genieten van warmte zonder zorgen!

7

Bij afloop van de huurtermijn wordt de ketel uw eigendom zonder extra bijkomende kosten.